Tämän ohjeen sisältö on päivitetty elokuussa 2017. Huomioithan, että Fivaldi on saattanut päivittyä toiminnallisuuden osalta ohjeen päivityksen jälkeen. Mikäli sinulla herää kysyttävää, olethan meihin yhteydessä.

Tilikartan kopiointi toiselta Fivaldi yritykseltä uuteen Fivaldi yritykseen

1. Avaa yritys, jolta tilikartta kopioidaan. Avaa Taloushallinto | Tilikartta.

2. Klikkaa Tilikartta välilehdellä hiiren oikeaa näppäintä. Valitse avautuvasta ikkunasta Vie -tasekaava toiminto klikkaamalla tai painamalla V-kirjainta.

Valitse Save (Tallenna tiedosto) ja valitse avautuvasta ikkunasta hakemisto, jonne kopioitava tilikartta tallennetaan nimelle (oletusnimi: fv+yritysnumero_tilipuitteen numero_tasekaava.tkt).

3. Avaa uuden yrityksen Fivaldi | Taloushallinto | Tilikartta. Tilipuite välilehdellä on painike ”Lähetä tilipuite”, jolla kohdassa 2 tallennettu tilikartta lähetetään Fivaldi sovelluksen palvelimelle. Sulje lähetysruutu.

4. Tilikartan lähetyksen jälkeen Tilipuite välilehdellä:

Laita ruksi kohtaan: ”Lue myös tilit” ja klikkaa ”Lue tilipuite” painiketta. Kuittaa ohjelman ilmoitukset.