Visma Maventa-tili: Pankkiverkkoyhteyden avaus

Pankkiverkkoyhteys mahdollistaa verkkolaskujen lähettämisen kuluttajille sekä sellaisille yrityksille, jotka käyttävät pankkia verkkolaskuoperaattorinaan.

Pankkiverkkoyhteys mahdollistaa lisäksi verkkolaskujen vastaanoton toimittajilta, jotka käyttävät pankkia verkkolaskujen lähettämiseen.

Pankkiverkkoyhteyden avaus AutoInvoice-palveluun tapahtuu oman Visma Maventa-tilisi kautta.

1.) Kirjaudu Visma Maventa-tilillesi.

2.) Valitse yritys > Asetukset > Pankkiverkkoasetukset

3.) Toimi Visma Maventa-tilillä näkyvien ohjeiden mukaisesti.

Valtakirja pankkiverkon avaamisesta asiakkaille: Mallipohja