Tikonin tuesta sekä ohjemateriaalista vastaa Finago Oy, johon tulisi ensisijaisesti ottaa yhteyttä Tikonin käyttöön sekä vientitiedostoihin liittyvissä kysymyksissä. Olemme kuitenkin oheistaneet muutaman olennaisen Tikonin ohjeen, jotka on hyvä pitää lähettyvillä viedessä siirrettäviä tietoja ulos Tikonista.

Pääkäyttäjän kaikki ohjeet: https://tikon.finago.com/hc/fi/categories/360000051958-P%C3%84%C3%84K%C3%84YTT%C3%84J%C3%84N-OHJEET

Tikon varmuuskopion ottaminen: https://tikon.finago.com/hc/fi/articles/360000970758-Varmistuksen-ottaminen

Tietojen vienti Tikonista CSV: https://tikon.finago.com/hc/fi/articles/360000656457-Tietojen-ohjattu-vienti-

Kirjanpidon vienti Tikonista ASCII: https://tikon.finago.com/hc/fi/articles/360001036018-Liittym%C3%A4ohjeet

Fivaldi -sovelluksen toimintaan liittyvissä asioissa puolestaan voit olla normaalisti yhteydessä sovellustukeemme. Mikäli sinulla on kuitenkin tarvetta siirtymisprosessin läpikäymiselle tai koulutukselle niin konsultointi tiimimme auttaa mielellään siirtymiseen liittyvissä ongelmissa.

Palvelutilauksen konsultoinnillemme voit tehdä täällä: https://fivaldi.fi/koulutus-konsultointi/