Liitteet

Sekä avoimen että kirjatun kuitin tarkastelussa näytetään sivun vasemmassa reunassa kuittiin liitetty kuva tai muu tiedosto. Käyttäjä voi lisätä kuitille Visma Scanner -mobiilisovelluksessa joko yhden kuvatiedoston tai pdf-tiedoston. Voit lisätä kirjatulle kuitille muita liitteitä Fivaldin Kirjanpidossa tai Arkistossa. Liitteitä ei voi lisätä Kuittienhallinnassa. Jos kuitilla on useampi kuin yksi liite, voit selailla liitteitä napsauttamalla nuolia oikealle ja vasemmalle. Vain kuvatiedostot voidaan näyttää sivulla. Jos liite ei ole kuvatiedosto (vaan esim. PDF-tiedosto), voit avata sen selaimen uuteen välilehteen ja ladata sen omalle tietokoneellesi selaimen lataustoiminnolla.

Voit laajentaa Liitteet-osiota sivusuunnassa raahaamalla. Voit zoomata ja kääntää liitettä sekä avata liitteen omalle välilehdelleen Liitteet-osion alalaidan painikkeilla.