Palvelunhallinta

Fivaldi pankkiyhteys on apuohjelma, jonka yrityksen pääkäyttäjä kytkee haluamilleen käyttäjille ja käyttäjäryhmille palvelunhallinnassa. Kytkentä tehdään pankkiaineistokohtaisesti. Mikäli käyttäjälle halutaan oikeus pankkisopimusten muuttamiseen, kytketään oikeudet myös perustietoihin. Pankkiyhteysohjelmistoa käytetään keskitetysti yrityksessä johon maksuliikesopimukset perustetaan. Ohjelmisto hakee ja jakelee aineistot kaikista yrityksistä jotka sopimukseen on liitetty, myös eri kantaryhmien yli.

Pankkiyhteydelle on suositeltavaa perustaa oma käyttäjäryhmä, johon kytketään halutut käyttäjät. Käyttöoikeudet pankkiyhteyteen voidaan antaa kaikille yrityksille ja kaikille aineistoille, mikäli yrityksillä ei ole käytössä muita pankkiyhteyssovelluksia (esim. verkkopankki tai muu pankkiyhteyssovellus), eikä käyttöoikeuksia haluta rajoittaa tai jakaa käyttäjä-/yritys-/pankkiaineistokohtaisesti.