Jos haluat edelleenlaskuttaa Tapahtumalaskutuksen tapahtumia Myynninhallinnassa, aseta edelleenlaskutus käyttöön laskuttavalle yritykselle (esimerkiksi tilitoimisto). Näitä asetuksia ei määritetä muihin kuin tapahtumia laskuttavaan yritykseen.

Tapahtumien edelleenlaskutus käytössä

Valitse tämä valintaruutu edelleenlaskuttavalle yritykselle.

Tapahtumalaskutuksen aloituskuukausi

Valitse tähän kenttään aloituskuukausi, josta eteenpäin olevia tapahtumia voidaan edelleenlaskuttaa Myynninhallinta-sovelluksen avulla. Valittua kuukautta aiemmat tapahtumat eivät näy Tapahtumalaskutus-sovelluksen Avoimet-välilehdellä laskuttamattomissa tapahtumissa, eikä niitä voi edelleenlaskuttaa.

Oletustiliöintiryhmä

Valitse tähän kenttään laskuttavalle yritykselle perustetuista myynnin tiliöintiryhmistä sopiva tiliöintiryhmä. Valittua tiliöintiryhmää käytetään kaikilla Tapahtumalaskutuksesta muodostettavilla Myynninhallinnan tilauksilla.

Asetuksien tallennus

Kun olet valinnut tapahtumien edelleenlaskutuksen käyttöön sekä valinnut aloituskuukauden ja oletustiliöintiryhmän, paina Tallenna-painiketta. Kun olet tallentanut asetukset, tulee Tapahtumalaskutus-sovelluksessa näkyviin tämän yrityksen kohdalla uusi Avoimet-välilehti, jolla voit tehdä myyntitilauksia tapahtumista Myynninhallinta-sovellukseen.

Video Tapahtumalaskutuksen perusasetuksista

Voit katsoa alta videon Tapahtumalaskutuksen perusasetuksista. Video on osa edelleenlaskutuksen esittelyä. Koko videon voit katsoa ohjeesta Tapahtumalaskutus - Edelleenlaskutus.