Nämä lisätoiminnot ovat saatavilla silloin, kun Laskulista-näkymässä on napsautettu jotain laskua ja valittu lasku on itsellä käsittelyssä.

Lisää toimintoja -valinnan takaa löytyvät toiminallisuudet Kopioi lasku, Tuo liite laskuun omalta koneelta, Lukitse lasku, ja Laskun tilapäiset askelkohtaiset muutokset.

Kopioi lasku

Kopio lasku -toiminnolla lasku voidaan kopioida ja laittaa kopiot kierrätykseen.

HYVÄ TIETÄÄ:  Laskun kopiointi toimii tällä hetkellä vain kun lasku on kierrossa, ei enää reskontraan viennin jälkeen.

Ohjelma kertoo, montako laskua luotiin.

Kopioiduissa laskuissa näkyy kommenttina tieto kopioinnista.

Tuo liite laskuun omalta koneelta

Tuo liite laskuun omalta koneelta -toiminnolla voidaan laskuun liittää liitteitä. Valinta avaa ikkunan, jossa haetaan ja valitaan ladattava tiedosto sekä tämän jälkeen liitetään valittu tiedosto laskun liitteeksi Lähetä tiedosto -painikkeella.

Laskuruudulla näytettävä liite voidaan valita Tiedosto-valinnan nuolia napsauttamalla tai valintalistasta valitsemalla.

Lukitse lasku

Lukitse lasku -toiminnolla voidaan estää kierrossa olevan laskun käsittely.

Muokkaukset ja reskontraan vienti on estetty, kunnes lukitus on vapautettu. Laskulistalla lukitun laskun rivin edessä näkyy lukko-ikoni.

Laskun tilapäiset askelkohtaiset muutokset

Laskun tilapäiset askelkohtaiset muutokset -toiminto avaa uuden ikkunan, jossa voidaan tehdä laskukohtainen muutos askeleen käsittelijään.