Lukujen tarkistus

Fivaldista saatavan kirjanpitoyhteenveto-raportin avulla voit tarkistaa esim. palkkakausittain Fivaldissa olevat luvut ja tulorekisteriin ilmoitetut luvut.

Tulorekisterin asiointipalvelusta pääset tilaamaan raportin “Maksajan palkkatietojen yhteenveto”, jossa on tulorekisteriin ilmoitetut tiedot maksupäivä-, kuukausi- ja vuosikohtaisesti. Tämän lisäksi raportilta löytyvät erillisilmoitukset kuukausi- ja vuositasolla.

Seuraavissa kappaleissa havainnollistetaan, miten lukuja voidaan tarkistaa ja verrata Fivaldin ja tulorekisterin välillä.

Kirjanpitoyhteenveto

Maksajan palkkatietojen yhteenveto-raportilla voit katsoa ilmoitettuja tietoja esim. kuukausikohtaisesti ja verrata ilmoitettuja lukuja Fivaldin Kirjanpitoyhteenveto-raporttiin. Kirjanpitoyhteenveto-raportille on mahdollista nostaa tilastoryhmiä ja tämä tehdään sovellusikkunassa Palkat > Palkkalajit > Tilastoryhmät-välilehdellä. Valitse haluamasi tilastoryhmä ja täppää Eritellään-kohdassa “Kirjanpitoyhteenvedossa”.

Seuraavissa kuvissa on verrattu elokuun  palkanmaksussa kirjattuja lukuja tulorekisterin raporttiin kyseisellä ajanjaksolla.

HYVÄ TIETÄÄ:  

Ennakonpidätys-, lähdevero- ja sairausvakuutusmaksuluvut löytyvät  Erillisilmoitusten massaläheys -välilehdeltä kuukausitasolla.

5.2 Palkkalajierittely

Maksajan palkkatietojen yhteenveto -raportti on mahdollista saada myös vuositasolla.

Fivaldissa Palkkalajierittely-raportilta saat tarvittaessa luvut koko vuodelta, kun rajaat raportin esim. tilastokaudesta 201901 tilastokauteen 201912.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.