Palkkalaskelmien PDF-tulostuksen asetukset

Palkanlaskennan perustiedot

Valitse Palkanlaskennan perustiedoissa (sovellusikkuna > Palkat > Palkanlaskennan perustiedot > Tulosteiden ohjaustiedot -välilehti) Palkkalaskelmien sähköinen jakelu -kohdan Oletuslähetystapa-pudotusvalikosta Tulostus. Sinun ei tarvitse syöttää Lähettäjän sähköpostiosoite -kenttään mitään. Valitse Vaihtoehtoinen lähetystapa -kenttään Tulostus.

Palkansaajakohtaiset valinnat

Jokaiselle palkansaajalle voidaan valita myös jokin muu palkkalaskelmien toimitustapa kuin oletuslähetystapa. Tämä tapahtuu valitsemalla Palkansaajat-rekisterin Henkilön perustiedot -välilehdellä Palkkalaskelmien lähetystapa -alasvetovalikosta jokin muu lähetystapa kuin Oletus. Katso ohjeet Verkkopalkka ja Palkkalaskelman lähetys tulostuspalveluun.

Palkkalaskelmien tulostus

Kun olet tehnyt palkkalaskelman ja tulostanut palkkaraportit ohjeen Palkanlaskennan rutiinit mukaisesti, avaa Maksetuksi merkintä -ikkuna (ylävalikon Palkanlaskenta > Maksetuksi merkintä).

1. Valitse Rajaukset-kohdasta haluamasi Palkkakausi ja Henkilöryhmä.
  2. Valitse Palkkalaskelmat-kohdasta valintaruutu Palkkalaskelmat.
  3. Napsauta Luo-painiketta. Fivaldi tulostaa palkkalaskelmat PDF-tiedostoon. Jos jollain palkansaajalla on oletuksesta poikkeavana lähetystapana Massatulostuspalvelu tai Verkkopalkka, valitse myös Käytä sähköistä jakelua -valintaruutu.
  4. Löhetä palkkalaskelmat palkansaajille haluamallasi tavalla.