Virheilmoitus: "Arkiston perustaminen ei onnnistunut."

Virheilmoitus viittaa yleensä siihen, että Arkiston perusasetuksissa (Arkistointi > Perustiedot > Perustiedot > Määrittele arkistointiasetukset > Perusasetukset-välilehti) on valittu vain sovellukset, mutta jätetty tyhjäksi kohta Alkaen kaudesta (VVVVKK).

Mikäli otat aineistoja käyttöön Edistyneet asetukset -välilehdellä, mutta aloituskausi-kenttiin ei ole tallennettu arvoa (VVVVKK), Fivaldi ilmoittaa Puutteelliset kausitiedot. Täydennä tälloin aloituskausi ko. aineistoille.