Projektit

Voit seurata Fivaldissa projektien taloutta omalla Tuloslaskelma (Projektit) -raportilla. Sitä varten sinun pitää perustaa projekti seurantakohteeksi ja määritellä projektit niiden omassa Projektit-sovelluksessa.

Projekti-seurantakohteen perustaminen

Luo ensin projekteille seurantakohde Tilikartan Seurantakohteet-välilehdellä (sovellusikkuna > Taloushallinto > Tilikartta > Seurantakohteet-välilehti). Valitse käyttämätön seurantakohdetaso ja anna sille nimeksi Projekti. Tämän jälkeen napsauta Uusi-painiketta ja luo kaikki tarvitsemasi projektit seurantakohdetasolle. Katso lisää ohjeita seurantakohteiden toiminnasta ohjeesta Seurantakohteet.

Projektin määritys

Kun olet luonut Projekti-seurantakohteen, siirry Projektit-sovellukseen. Voit avata Projektit-sovelluksen kolmella eri tavalla:

• Sovellusikkuna > Taloushallinto Projektit
  • Sovellusikkuna > Myynti Projektit
  • Sovellusikkuna > Ostot Projektit

Määrittele Projektit-seurantakohde Fivaldin projektiraporttien käyttöön valitsemalla Perustiedot-välilehdellä Seurantakohdetaso-valikosta luomasi Projekti-seurantakohde.

Tämän jälkeen voit Projektit-välilehdellä määrittää jokaiselle seurantakohteissa luodulle projektille alku- ja loppupäivämäärän, tilan, asiakkaan ja vastuuhenkilön/myyjän.

Projektien käyttö

Kun olet perustanut projektit seurantakohteissa ja määrittänyt projektit Projektit-sovelluksessa, voit käyttää projekteja samoin kuin muitakin seurantakohteita esimerkiksi Myynninhallinnassa, Ostoreskontrassa ym. Projektien käyttö ei näissä eroa lainkaan muiden seurantakohteiden käytöstä.

Tuloslaskelma (Projektit) -raportti

Voit seurata projektien tilannetta Tuloslaskelma (Projektit) -raportilla. Pääset raportille hakemalla sitä Raporttihaussa. Jos näet raporttihaussa useita Tuloslaskelma (Projektit) -raportteja, voit valita niistä minkä vain, kaikki linkit vievät samalle raportille.