Uudet laskut tuodaan järjestelmään Visma Fivaldin Web-puolella Ostot > Ostolaskujen kierrätys -näkymästä.

PDF–laskun tuonti

PDF-laskuina tuodaan PDF-muotoon skannatut paperilaskut ja PDF-tiedostoina saadut laskut. Ennen tuontia laskujen tulee olla PDF-tiedostoina tietokoneen hakemistossa tai siirrettävällä muistivälineellä.

Uuden PDF-muotoisen laskun tuonti aloitetaan Tuo laskujen kuvia -valinnalla.

Lisää useampi tiedosto -ikkuna aukeaa. Napsauta Selaa-painiketta ja siirry hakemistoon jossa PDF-muotoiset laskutiedostot ovat. Useita laskuja voidaan valita kerralla normaaleilla Windowsin komennoilla. Esimerkiksi pitämällä pohjassa Shift-näppäintä alimman kuvan kohdalla, saadaan valittua kaikki kuvat ensimmäisestä alimmaiseen kuvaan. Ctrl+A -valinnalla saadaan valittua kaikki hakemiston tiedostot kerralla.

Laskut siiretään Tallenna-painikkeella ostolaskujen kierrätykseen odottamaan laskun tietojen tallentamista.

Tiedoston tuonnin jälkeen ikkuna sulkeutuu.

Finvoice-tiedostona saadun laskun tuonti

Uuden Finvoice-tiedoston tuonti järjestelmään tehdään Finvoice-laskujen syöttö -välilehdellä. Tässä vaiheessa laskujen tulee olla tallennettuna oman tietokoneen hakemistoon tai siirrettävälle muistivälineelle. Laskut noudetaan Selaa-painikkeella valitusta hakemistosta. Useita laskuja voidaan valita kerralla normaaleilla Windowsin komennoilla. Esimerkiksi pitämällä pohjassa Shift-näppäintä alimman kuvan kohdalla, saadaan valittua kaikki laskut ensimmäisestä alimmaiseen laskuun. Ctrl+A -valinnalla saadaan valittua kaikki hakemiston tiedostot kerralla.

Laskut siirretään Lähetä tiedosto -painikkeella ostolaskujen kierrätykseen odottamaan laskun siirtämistä käsiteltäväksi.

Ohjelma ilmoittaa tiedostojen tuonnin valmistuttua, kuinka monta laskua luettiin sekä mahdolliset virheet.

Kohdista uudestaan -painikkeella luetaan sisään luettu tiedosto uudelleen.