Asumistuki

Yhtiön ohjaustiedot

Siirry Yhtiön ohjaustietoihin välilehdelle Ohjaustiedot ja Tavoitteet ja viitesuoritukset kohtaan. Laita ruksi kohtaan Asumistuen tiedot tilisiirtoihin.

Näkymä web-sovelluksen puolella (Kiinteistöhallinnan asetukset)

Vastaava näkymä  sovellusikkunan puolella, Ohjaustiedot välilehti.

Henkilötiedot

Perusta uusi henkilö nimellä KELA. Ei tarvitse lisätä kuin Sukunimi kohtaan nimi KELA.

Maksulaji

Perusta oma maksulaji asumistuelle.

Määrän peruste = Annettava määrä

Henkilö = valitse Kela

Viitenumero lajille = anna nro 8

Kuitattavat maksulajit  = Valitaan maksulaji, johon asumistuki kohdistuu (esimerkissä Asunnon vuokra)

Määritellään á hinta kenttään -1,00.

Määrän peruste = Annettava määrä

Henkilö = valitse henkilöistä Kela

Viitenumero lajille = anna nro 8, laji nro tulostuu Kelan omaan viitteeseen

Kuitattavat maksulajit  = Valitaan maksulaji, johon asumistuki kohdistuu (esimerkissä Asunnon vuokra)

Määritellään á hinta kenttään poikkeuksellisesti -1,00.

Sidokset

Perusta tarvittaessa sidos ja lisää maksulajit esim. Vuokra ja Asumistuki.

Anna asumistuen määrä, mikäli määrä on tiedossa.

Tavoitteiden ajo

Aja tavoitteet reskontraan ja tulosta/lähetä tilisiirto.

Tilisiirtoihin tulostuu kaksi viitenumeroa, toinen asukasta varten ja toinen Kelaa varten.

Kelaa varten voidaan tulostaa ja toimittaa erillinen asumistukilista.