Fuusor-integraatio

Fuusor on monipuolinen ja joustava pilvipalvelu tiedolla johtamisen tueksi. Fuusor kiteyttää datamassasta visuaaliset näkymät, raportit ja mittarit, joiden avulla hahmotat trendit ja poikkeamat nopeammin, teet oivalluksia ja parempia päätöksiä. Palvelu sisältää kattavan valikoiman työkaluja, jotka tekevät liiketoiminnan suunnittelusta ja ennustamisesta helpompaa ja tarkempaa.

Integraation kautta on mahdollista lukea raportointijärjestelmään mm. Fivaldin Kirjanpidon tositeaineistoa, myynti- ja ostolaskuja sekä asiakas- ja tuoterekisterien tietoja.

Rajapinta Fuusorin ja Fivaldin välille avataan Fivaldin kumppanikäyttäjätunnuksilla. Integraation käyttöönoton suorittaa Visma Fivaldin pääkäyttäjä. Integraation käyttöönotto Visma Fivaldissa on kuvattu ohjeessa Fivaldin integraatiot.

Fuusor-integraation käyttämiseen vaadittavat käyttöoikeudet ovat:

Käyttöoikeus

KäyttöMuutos
Lisäys
Poisto
Arkisto
XKiinteistöhallinnan asetukset
XKiinteistöhallinnan henkilöt
XKiinteistöhallinnan huoneistot
XKiinteistöhallinnan sidokset
XKirjanpitoaineisto
XMyynninhallinta
XOstolaskutX


Tilikartta
XWeb Service tuoterekisteri
XWeb Service yritysrekisteri
XYritystiedot
X  • Kiinteistöhallinnan asetukset -käyttöoikeus (Käyttö) vaaditaan, mikäli teillä on Fivaldin Kiinteistöhallinta käytössä.
  • Kiinteistöhallinnan henkilöt -käyttöoikeus (Käyttö) vaaditaan, mikäli teillä on Fivaldin Kiinteistöhallinta käytössä.
  • Kiinteistöhallinnan huoneistot -käyttöoikeus (Käyttö) vaaditaan, mikäli teillä on Fivaldin Kiinteistöhallinta käytössä.
  • Kiinteistöhallinnan sidokset -käyttöoikeus (Käyttö) vaaditaan, mikäli teillä on Fivaldin Kiinteistöhallinta käytössä.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.