”Rahoitusyhtiö - ominaisuuus” on erikseen tilattava tilaustenkäsittelyn lisäominaisuus, jolla voidaan automatisoida tilausten, laskujen ja saatavien käsittely kun kyseessä on rahoitusyhtiön kautta laskutettava myynti.

Kun yritys on yritysrekisterin Lisätiedot-välilehdellä merkattu rahoitusyhtiöksi, tilaustenkäsittelyssä tämä yritys voidaan valita asiakkaan tilauksen rahoitusyhtiöksi. (Nämä kohdat tulevat yritysrekisteriin ja tilaustenkäsittelyn ruuduille näkyviin vasta kun lisäominaisuus on Visman toimesta lisätty kyseiseen Fivaldi - yritykseen.)

Tilaustenkäsittelyn asiakirjat (lähete, tilausvahviste, tarjous) tulostuvat normaalisti Asiakkaan nimissä, mutta lasku tulostuu automaattisesti niin, että ko. rahoitusyhtiö tulee laskutusosoitteeksi ja Asiakas toimitusosoitteeksi. Tilaustenkäsittely ja hakutoiminnot käsittelevät ko. tilausta kuitenkin normaalisti asiakkaan nimissä, ainoastaan myyntireskontra seuraa saatavia ko. rahoitusyhtiön alla. Myynnin raportointi kerää myös tietoa Asiakkaan nimissä vaikka laskutus tapahtuukin rahoitusyhtiön kautta.

Katso ominaisuuteen liittyvä myynnin perustietojen Tilaukset-ruudun parametri "Rahoitusyhtiö".

(Tässä mainitulla ominaisuudella ei ole yhteyttä Laskujen välitys - apuohjelman "Finvoice - aineistot rahoitusyhtiölle" -ominaisuuteen. Eli nämä kaksi aihetta ovat erillisiä toimintoja.)Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.