Henkilöt ja yritykset -näkymästä voit valita tiedotettavat henkilöt ja yritykset.

Valitse tiedotettavat henkilöryhmät

Tiedotettavan henkilön (“Asukas” tai “Osakas”) tai henkilöryhmän valinta tapahtuu ruksaamalla halutut valinnat Valitse tiedotettavat henkilöryhmät -kohdassa.

Henkilö kuuluu yllämainittuihin henkilöryhmiin seuraavien kriteereiden mukaisesti:

• Osakas
    • Visma Fivaldin sovellusikkunassa Kiinteistönhallinta > Sidokset -näkymässä henkilön Sidostyyppi on Omistaja
    • Sidos on voimassa (voimassaoloaika on määritetty Kiinteistönhallinta > Sidokset -näkymässä Voimassa-kentillä)
    • Omistusosuudesta on merkintä (Kiinteistönhallinta > Sidokset -näkymässä Omistusosuus-kohta)
  • Asukas
    • Henkilöllä on ruksi Kiinteistönhallinta > Sidokset -näkymässä Asuminen-kohdassa
  • Muut henkilöryhmät
    • Henkilö on Henkilörekisterissä liitetty kyseiseen henkilöryhmään (Visma Fivaldin sovellusikkunassa Kiinteistöhallinta > Henkilötiedot, Henkilöryhmät-osio)

Henkilöryhmien hallinta tapahtuu Yhtiön ohjaustiedoissa:

•  Visma Fivaldin sovellusikkunassa Kiinteistönhallinta > Yhtiön ohjaustiedot, Päähenkilöryhmät-välilehti

Henkilöryhmien hallinta on selitetty tarkemmin ohjeessa Henkilöryhmät.

Valitse yritykset

Valitse yritykset -kohdassa valitaan, minkä yrityksien (esim. taloyhtiöiden) henkilöryhmille tiedote lähetetään. Sekä henkilöryhmä että yritys ovat pakollisia valintoja.

Yrityksiä voi valita kahdella eri tavalla:

• Laittamalla ruksi yksittäisille yrityksille.
  • Valitsemalla kaikki listalla näkyvät yritykset laittamalla ruksi otsikkotasolle. Kaikkien yritysten valitseminen kohdistuu niihin yrityksiin, jotka ovat näkyvillä listassa. Eli jos Näytetään-kohtaan on valittu 10 yritystä / sivu ja yrityksiä on enemmän, niin valinta kohdistuu vain näkyvillä oleviin 10:een yritykseen. Valitsemalla Näytetään-kohtaan “Kaikki” on mahdollista saada valinta kohdistumaan kaikkiin yrityksiin.
    • Näytetään-kohta on näkyvissä vain, jos listalla on vähintään 10 yritystä.

Yritys tulee näkyviin yrityslistalle silloin, kun käyttäjälle on annettu Palvelunhallinnasta oikeus kyseisen yrityksen Asukastiedotus-sovellukseen.

Yrityksiä voidaan etsiä kirjoittamalla Yrityksen / Yritysnumeron tai osia niistä Etsi-kohtaan.