Uusi myyntitilaus luodaan joko hyväksymällä tarjous Hyväksy-toiminnolla, tai sitten Myynninhallinnan etusivulta oikean reunan Luo-napin takaa. Huomaathan että voit luoda tilauksen myös suoraan ilman tarjousta.

Myyntitilauksien käyttö ei tällä hetkellä tue Tilaustenkäsittelyn toimintoja kuten varastoa ja jälkitoimituksia. Myynninhallinta ei myöskään vielä tue Fivaldin tilauskantaraportteja, mutta saat esimerkiksi asiakaskohtaisen avoimen tilauskannan hyödyntämällä tilauslistanäkymän rajaustoimintoja (päivämäärärajaus, vapaasanarajaus, statuksen mukainen rajaus, sarakevalinnat) ja siirtämällä taulukon rivit tiedostoon (esim. csv- tai xlsx-muodossa).

Uuden tilauksen luonti ei juuri poikkea laskun luonnista, ja kentät ja toiminnot ovat hyvin pitkälle samat kuin laskuluonnoksella (lisätietoja kohdassa Laskun luonti). Uusi tilaus on tilassa Avoin kunnes se on laskutettu. Toistaiseksi Myynninhallinta tukee vain koko tilauksen laskuttamista kerralla, tilauksen osittaislaskutus tullaan toteuttamaan myöhemmin.  



Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.