Viestijono

Viestijono on Fivaldin Sovellusikkunan sovellus. Samat toiminnallisuudet ovat Fivaldin web-käyttöliittymän Lähetysjono sovelluksessa (katso Lähetysjono). Viestijono tulee poistumaan siirtymäajan jälkeen.

Tila

Lähetyksessä

• Aineiston luonnin tai laskutustapahtuman jälkeen, aineiston tila Viestijonossa on ”Lähetyksessä”

Onnistunut

• Kun aineistot ovat onnistuneesti lähteneet Fivaldista kohteeseen esim. Visma AutoInvoice-palvelu, tilaksi muuttuu ”Onnistunut”
  • Jos kyseessä lähetystyyppi AutoInvoice, voit tarkastella lähetyksiä Visma Maventa-tilisi kautta kohdassa ”Kuluttajalaskutus” kun kyseessä on laskuttajailmoitus tai ”Laskut | Lähetetyt | Näytä lasku” kun kyseessä on e-lasku/suoramaksu/peruutuslasku/Finvoice-aineisto.

Epäonnistunut

Poistettu

• Niin kauan kun sanoma on tilassa ”Lähetyksessä”, voit vielä perua lähetyksen klikkaamalla rivin päällä ollessa ”Peruuta” painiketta.
  • Kun poistoa koskevaan varmistukseen on vastattu ”Kyllä”, lähetyksen tilaksi muuttuu ”Poistettu”.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lähetysjonon ilmoitukset

Lähetysjono-sovellus

Lähetysjono on Visma Fivaldin Web-puolen sovellus, joka vastaa toiminnaltaan ja ominaisuuksiltaan sovellusikkunan Viestijono-sovellusta. Molemmat sovellukset ovat toistaiseksi käytettävissä rinnakkain. Lähetysjono-sovellus löytyy Visma Fivaldin Web-puolen valikosta Ilmoitukset / Yhteydet -kohdasta seuraavien osioiden alla: Myynti-, Ostot-, Palkat- ja Kiinteistöhallinta.