Myynninhallinnan laskutus

• Voit seurata asiakkaan Myynninhallinnan kokonaislaskutusta asiakaskortilla ja esimerkiksi rajata asiakkaan erääntyneet laskut listanäkymään

• Myynninhallinnan laskutus-sivulla näet kuvaajan, joka kertoo visuaalisesti Myynninhallinnan laskutuksen kuukausittain.
  • Kuvaaja näyttää vain Myynninhallinnassa tekemäsi laskut, se ei siis ota huomioon muilla sovelluksilla tehtyjä laskuja.
  • Kuvaajan alla on taulukko, joka erittelee laskut joista graafi koostuu. Pääset taulukon riviä painamalla siirtymään suoraan kyseiseen laskuun halutessasi.
  • Voit myös selailla asiakkaan Myynninhallinnan kuukausilaskutusta ja erääntyneiden ja kokonaissaatavien tilannetta asiakaskortilta. Saat pylvään esittämät laskut kuvan alle laskulistalle valitsemalla haluamasi pylvään:
    • Vihreä pylväs näyttää kunkin kuukauden kokonaislaskutuksen
    • Sininen pylväs näyttää kunkin kuukauden erääntymättömät saatavat
    • Punainen pylväs näyttää kuinka paljon saatavista on erääntyneitä
    • Voit myös poistaa pylvään näyttämät tiedot kuvasta klikkaamalla pylvästä vastaavaa kuvausta (esim. Erääntymättä). Pylvään tiedot saa uudelleen näkyviin klikkaamalla kuvausta uudelleen.