Varmenteen poistaminen

Varmenteen voi poistaa Visma Fivaldista ainoastaan, jos sen tila on ”Hylätty”, varmenne on päätetty tai se on automaattisesti uusittu. Muussa tapauksessa varmennetta ei voi poistaa. Tarve poistaa varmenne voi tulla eteen, kun varmennetta haetaan virheellisellä tunnuksella tai salasanalla. Varmenne poistetaan menemällä poistettavalle varmenteelle ja valitsemalla Poista varmenne.