Kaikista Fivaldi-laskuista/KH-maksuista joissa on käytetty välitystapaa muodostuu tälle ruudulle välityserä. Jatkokäsittely tapahtuu valitun välitystavan mukaisesti.

Välityserän sisältöä voi tarkastella siirtymällä Erän laskut -välilehdelle.

Poista ( P ) -painike

• Kohdalla olevan välityserän voi poistaa vasemman laidan P-painikkeella.
  • Myös Tietue > Poista -toiminto tekee saman.

Tulosta valitut

Laskut

• Erien laskujen tulostus PDF-muodosssa näytölle: Valitse halutut erät ruksaamalla "valkoinen neliö" ja klikkaa ”Tulosta valitut”.

Erittely

• Erien laskujen erittelyraportin tulostus PDF-muodosssa näytölle: Valitse halutut erät ruksaamalla "valkoinen neliö" ja klikkaa ”Tulosta valitut”.

Lähetä valitut

• Kaikkien valittujen erien lähetys kerralla.

Välityseriä voi rajata näkymään tilan, tyypin ja lähteen perusteella:

Tila

Lähettämättömät

• Lähettämättömien erien tarkastelu.
  • Kun erä on lähetetty ohjelman tai käyttäjän toimesta, se siirtyy automaattisesti "Lähetetyt"-tilaan.
  • Tulostus-tyyppinen erä poistuu lähettämättömistä vasta, kun erälle on tehty toimenpide "Lähetä valitut".

Lähetetyt

• Lähetettyjen erien tarkastelu.

Poistetut

• Poistettujen erien tarkastelu.

<Kaikki>

• Kaikkien erien tarkastelu.

Tyyppi

Listan vaihtoehdot ovat:

• <Kaikki>
  • Tulostus
  • Finvoice
  • Sähköposti
  • Tulostuspalvelu
  • E-lasku
  • AutoInvoice
  • Fivaldin e-lasku

Välitystapojen tyyppien kuvaukset löytyvät Välitystavat-ruudun ohjeista.

Lähde

Listan vaihtoehdot ovat:

• <Kaikki>
  • KH (Kiinteistöhallinnan Tavoitteiden ajo)
  • Sopimuslaskutus
  • Tilaustenkäsittely

Laskujen välitys -sovellus muodostaa edellä mainittujen sovellusten lisäksi laskujen välityseriä myös seuraavista sovelluksista, mutta näitä ei voi tässä rajata erikseen. Sisältyvät aina "kaikki" rajaukseen.

• WebLaskutus
  • Tehtävienhallinta

Päivitä ruutu

• Hakee erälistaukseen tietokannasta viimeisimmät tiedot.
  • Poistaa samalla mm. mahdolliset jo tehdyt erien valinnat.

i - painike

• Avaa Virhe erän lähetyksessä -näkymän, jossa näytetään epäonnistuneen lähetyksen virheilmoitus.

Lähetä

• Kohdalla olevan erän lähetys.

Esimerkki välityserän tiedoista kun tilaksi on valittu "Lähetetyt":

Valintaruutu

Välitystapa

Tyyppi

Lähde

Luontiaika

Lähetysaika

Pankkiyhteyden tila

i - painike

Lähetä

AutoInvoice AutoInvoiceWebLaskutus13.09.2019 12:54:4613.09.2019 14:00:06