Yleistä

Fivaldi palvelunhallinta -sovelluksella yrityksen pääkäyttäjät voivat hallita hankitun ohjelmistopaketin käyttöoikeuksia ja käyttäjien tietoja.

Käyttäjien/käyttäjäryhmien käyttöoikeuksia voidaan ohjata yrityskohtaisesti sovellus-, toiminto- ja tulostetasolla.

Visma määrittelee Fivaldi toimituksen yhteydessä yhdelle yrityksen nimeämälle pääkäyttäjälle tarvittavat oikeudet. Tämän jälkeen ko. käyttäjä pystyy itse hallitsemaan omia ja muiden käyttäjiensä oikeuksia hankitussa laajuudessa.

Sovelluksen avaus:

Avaa sovellusikkuna -> Muut -> Asetukset -> Palvelunhallinta

Palvelunhallinta - näkymästä avautuu seuraavat pääkohdat:

• Palvelun tiedot

Käyttäjät

Käyttäjäryhmät

• Asiakkaat

• Suljetut asiakkaat

• Aktiiviset yritykset

• Ei aktiiviset yritykset