Mallipohjan muokkaus

Tasekirjan tekstiosioita voi muokata Tasekirjan Teksit-osiossa.
Valitsemalla tekstiosion ja klikkaamalla oikealla olevaa tekstilaatikkoa, avautuu tekstieditori jossa tekstejä voi muokata ja lisätä.
Pohjassa on käytetty Fivaldin omia kaavoja, kirjanpidon tilejä ja ryhmäsummanimiä, huomioithan ne tekstin muokkauksen yhteydessä.
Kaavoista ja muokkauksista saat enemmän tietoa napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Ohjeita -painiketta.

Tasekirjan osioita voi myös lisätä ja poistaa valitsemalla halutun osion ja valitsemalla ylhäältä Tietue > Lisää/Poista

Kiinteistöhallinnasta toimintakertomukseen siirtyviä tietoja

• Hallituksen jäsenet (määriteltävä roolit)
  • Hallituksen jäsenet allekirjoitussivulle
  • Isännöitsijän tiedot (taloyhtiön perustiedot)
  • Huoltoyhtiön tiedot (taloyhtiön perustiedot)
  • Vakuutusyhtiö (taloyhtiön perustiedot)
  • Maksulajien erittely (maksulajit, tiedot toimintakertomuksella)
  • Tilikauden kulutuslukemat (taloyhtiön perustiedot)
  • Lainojen saldot
  • Osakasmuutokset (sidosten merkintäpäivän mukaan)
  • Talouden luvut

Oma 9 -osio - Päivitettävä tekstit mallipohjaan.

Liitetiedot - Perustuu kaavoihin, jotka noutavat luvut suoraan kirjanpidosta.