HTJ - Käyttöoikeudet Fivaldissa

Fivaldin Palvelunhallinnassa tulee antaa seuraavat oikeudet käyttäjälle, jotta tämä voi käyttää Osakeluetteloiden siirto huoneistotietojärjestelmään -web-sovellusta.

Käyttöoikeudet täytyy asettaa jokaiseen taloyhtiöön, jonka osakeluettelo halutaan viedä Huoneistotietojärjestelmään.

Käyttöoikeus
KäyttöMuutosLisäysPoisto
Osakeluetteloiden siirto huoneistotietojärjestelmään (web-sovellukset)
X
X
X
X
Omistajanvaihdot (web-sovellukset)
X
X
X
X

Huom! Sillä käyttäjällä, joka tuo valtuutusavaimen Fivaldiin ja liittää taloyhtiöt valtuusavaimeen, on lisäksi oltava oikeudet Kiinteistöhallinnan asetukset -web-sovellukseen. Oikeus on annettava sekä sen yrityspaikan osalta, johon valtuusavain syötetään, että niiden taloyhtiöiden osalta, jotka valtuusavaimeen lisätään.

Käyttöoikeus
KäyttöMuutosLisäysPoisto
Kiinteistöhallinnan asetukset (web-sovellukset)
X
X
X
X