Fivaldi ostolaskujen kierrätysjärjestelmä on Fivaldi-ostoreskontraan liitettävä lisäpalvelu. Ostolaskujen kierrätys mahdollistaa ostolaskujen sähköisen kierrätyksen ja hyväksynnän olemassa olevien käyttäjätunnusten kesken. Verkkolaskujen vastaanotto on mahdollista Finvoice-muodossa Fivaldi-pankkiyhteydeltä tai yrityksen Maventa-tililtä. On myös mahdollista ladata Finvoice-muotoinen laskutiedosto manuaalisesti ostolaskujen kierrätykseen. Paperilaskut tuodaan ostolaskujen kierrätykseen PDF-muodossa, tai ulkoisella älyskannausohjelmalla Finvoice-muodossa. Ostolaskujen kierrätystä varten on mahdollista hankkia käyttäjätunnuksia, joilla ainoastaan laskun hyväksyntä on mahdollista, eikä niillä näin ollen ole pääsyä Fivaldin sovelluksiin.

Muut Ostolaskujen kierrätykseen liittyvät ohjekokonaisuudet