Uusi käyttäjätunnus luodaan Fivaldin Palvelunhallinta-sovelluksessa:

1. Napsauta Uusi käyttäjä -painiketta, jolloin avautuu Lisää käyttäjä -ikkuna.
  2. Määrittele uuden käyttäjän käyttäjätunnus, sähköposti sekä etu-ja sukunimi. Kaikki ovat pakollisia tietoja.

Käyttäjätunnus

Käyttäjätunnuksen alkuosa (esim. tilitsto-) on Visman toimesta määritelty tieto jota ei voi käyttäjän toimesta muuttaa.

Syötä tunnuksen loppuosa esim. käyttäjän etunimi.

Nimi

Syötä tunnuksen nimi, esim. käyttäjän etunimi ja sukunimi.

Salasana

Salasana pitää syöttää kaksi kertaa ja sen tulee läpäistä kompleksisuustarkistus..

Salasanan pitää olla vähintään 8 merkkiä pitkä tai enemmän jos näin on erikseen määritelty yleisissä asetuksissa.

Salasanan tulee sisältää merkkejä vähintään kolmesta seuraavasta ryhmästä:

• Pienet kirjaimet (a-z)
  • Isot kirjaimet (A-Z)
  • Numerot (0-9)
  • Erikoismerkit (!"#$%&()''*+,-/:;<=>?_[])

Perusta käyttäjätunnus klikkaamalla ”Lisää”.

Käyttäjätunnus näkyy nyt Käyttäjät – listalla ja voit määritellä sille muut käyttäjätiedot (esim. sähköposti, matkapuhelin jne.).