Mikä muuttui?

Fivaldin vanha etusivu on korvautunut joko Talousnäkymä-sivulla tai Kirjanpitäjän tehtävänäkymä -sivulla. Talousnäkymä on uusi Fivaldin etusivu kaikille tilitoimistojen asiakasyritysten käyttäjille. Kirjanpitäjän tehtävänäkymä on uusi etusivu tilitoimistojen käyttäjille ja Fivaldin suorien asiakasyritysten käyttäjille. Voit itse valita Omat tiedot -sivulla, kumman näkymän haluat avautuvan ensimmäiseksi kirjautuessasi Fivaldiin (lue ohjeet oletusnäkymän valintaan).

Talousnäkymästä näet yrityksen tärkeät ilmoitukset ja tehtävät ja saat ymmärrettävän kuvan yrityksen taloudellisesta tilanteesta yhdellä silmäyksellä.7

Uusi Talousnäkymä-etusivu

Kun kirjaudut Fivaldiin, näet ensimmäisenä Talousnäkymän, joka on kyseisen yrityksen yritys- ja käyttäjäkohtainen etusivu. Kirjanpitäjät näkevät Talousnäkymän, kun he valitsevat jonkun yrityksen Fivaldin yläpalkista.

Näet talousnäkymässä widgettejä, jotka antavat sinulle tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Voit valita, mitkä widgetit haluat nähdä talousnäkymässä ja vaihtaa niiden järjestystä napsauttamalla Muokkaa näkymää -painiketta.

Widgetteihin on erilliset käyttöoikeudet. Jos et näe jotain haluamaasi widgettiä, pyydä siihen käyttöoikeutta tilitoimistostasi. Tilitoimisto voi antaa asiakkaidensa käyttäjille massana oikeudet Talousnäkymän widgetteihin Talousnäkymän oikeuksien hallinta -sovelluksen avulla. Lisätietoa käyttöoikeuksista saat Talousnäkymän oikeuksien hallinta -ohjeesta.

Tässä ohjeessa Talousnäkymä on esitelty lyhyesti, ja voit jo aloittaa työskentelyn tämän ohjeen avulla. Jos haluat lisätietoja Talousnäkymästä, lue Talousnäkymä-ohje.

Talousnäkymän oletuswidgetit

Talousnäkymässä näet oletuksena seuraavat widgetit.

Kriittiset ilmoitukset

Kriittiset ilmoitukset -widgetissä näet yritykseesi liittyviä tärkeitä ilmoituksia, jotka tyypillisesti vaativat huomiota tai toimenpiteitä.

Tiedoksi

Tiedoksi-widgetissä näet yritykseesi liittyviä ilmoituksia esimerkiksi onnistuneista tapahtumista tai myöhemmin toimenpiteitä vaativista asioista.

Avoimet tehtävät

Avoimet tehtävät -widgetissä näet ne ostolaskut, jotka odottavat sinun toimintaasi Ostolaskujen kierrätyksessä. 

Käyttöoikeuksia vaativat widgetit

Voit lisätä seuraavat yrityskohtaiset widgetit Talousnäkymään, jos sinulle on annettu niihin käyttöoikeudet. Lue lisätietoa Talousnäkymän oikeuksien hallinta -ohjeesta.

Yrityksen pankkitilit

Yrityksen pankkitilit -widgetissä näet yrityksen pankkitilit, saldot, mahdollisen limiitin sekä tietojen päivitysajan.

Kassavirtaennuste

Kassavirtaennuste-widgetissä voit seurata yrityksen rahavirtoja sekä kassavarojen riittävyyttä.

Myyntisaamiset

Myyntisaamiset-widgetissä näet avointen myyntilaskujen yhteissumman ja mahdolliset maksuviiveet.


Ostovelat

Ostovelat-widgetissä näet avoimien ostolaskujen yhteissumman ja maksuviiveet.

Liikevaihto ja tulos

Liikevaihto ja tulos -widgetistä näet helposti ja nopeasti yrityksesi tuloksen ja liikevaihdon kehityksen kuukausittain.
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.