Käyttöoikeuksien tarkastelu sovelluskohtaisesti

Tuplaklikkaamalla Yleiset asetukset - näkymässä haluttua sovellusta, ohjelma avaa Sovelluksen käyttäjät -ruudun. Tässä näkyy keille käyttäjille ja ryhmille tämän sovelluksen oikeuksia on annettu.

Vieressä näkyvä Fivaldi yritysnumeroväli koskee ensimmäistä ja viimeistä yritysnumeroa joihin oikeuksia on annettu. (Välissä voi olla silti yritysnumeroita joissa oikeuksia ei ole annettu, tässä näytetään vain pienin ja suurin yritysnumero jota oikeudet koskevat.)

Oikeudet käyttäjille

Kaikki käyttäjätunnukset joille on annettu ns. suoria oikeuksia ko. sovellukseen. Vieressä näytetään yritysnumeroväli jota annetut oikeudet koskevat.

Oikeudet käyttöoikeusryhmille

Kaikki käyttäjäryhmät joihin on annettua oikeuksia ko. sovellukseen. Oikeudet koskevat kaikkia niitä käyttäjätunnuksia jotka on kytketty ko. käyttäjäryhmään. Vieressä näytetään yritysnumeroväli jota annetut oikeudet koskevat.

Siirtymällä Käyttäjäryhmät -listalla kyseisen ryhmän kohdalle, näet oikeassa yläkulmassa kaikki käyttäjätunnukset jotka on kytketty kyseiseen ryhmään.

Oikeudet ulkopuolisten käyttöoikeusryhmille

Otsikon alla näkyvät jonkin toisen Fivaldi ympäristön ulkopuoliset käyttäjäryhmät joihin on liitetty käyttäjäksi yksi tai useampi tämän ympäristön käyttäjätunnuksista ja ryhmässä on annettu oikeuksia ko. sovellukseen. Oikeudet koskevat kaikkia niitä käyttäjätunnuksia jotka on kytketty ko. ulkopuoliseen käyttäjäryhmään. Vieressä näkyy (toisen Fivaldi ympäristön) yritysnumeroväli jota annetut oikeudet koskevat.

Siirtymällä Käyttäjät -listalla tunnuksen kohdalle näet oikeassa yläkulmassa kaikki ryhmät joihin ko. tunnus on liitetty. Jos kyseessä on ulkopuolisen ympäristön käyttäjäryhmä, on ryhmän nimen perässä silloin * -merkki.