Saunan perustaminen

Kun Saunavuorot avaa ensimmäisen kerran, tulee ilmoitus saunan perustamisesta perustiedoissa. Sulje ikkuna.

Valitse ylhäältä Saunavuorot > Perustiedot ja ja napsauta painiketta Uusi sauna.

Avautuvassa ikkunassa Saunan tunnus, anna saunalle tunnus esim. Sauna 1 ja Poistu.

Napsauta seuraavaksi Maksulajit painiketta ja valitse seuraavaksi maksulaji saunavuoroille.

Avautuvassa ikkunassa Saunan maksulajit, määrittele oletus miten maksulajia käytetään esim. kerran viikossa ja valitse Saunamaksun maksulaji ja tämän jälkeen Tallenna ja Poistu.

Tämän jälkeen anna saunan muut tiedot ja kun tiedot on annettu Tallenna ja Poistu.

Rakennus – jossa sauna sijaitsee

Vuoroväli – kuinka kauan sauna on kätettävissä per vuoro

Vuorot – valitaan miten yhtiössä on mahdollisuus varata saunavuoro joko Joka viikko tai Joka toinen viikko

Henkilölukumäärä – ei pakollinen tieto

Pukuhuonetunnukset – esim. A, B tai 1,2

Poistu nyt koko Saunavuoro ohjelmasta ja palaa takaisin jotta saunatiedot päivittyvät !