Myynninhallintaan on lisätty uutena toimintona mahdollisuus luoda laskujen lisäksi tarjouksia ja myyntitilauksia. Voit halutessasi luoda asiakkaalle tarjouksen, muodostaa siitä Hyväksy- toiminnon kautta myyntitilauksen, ja muodostaa tilauksesta laskun. Voit myös halutessasi luoda tilauksen suoraan ilman tarjousta.

Katso myös video ohjeartikkelin lopusta.

Huom! Myynninhallinta ei tällä hetkellä vielä tue Fivaldin varastotoimintoja.

Voit hallinnoida tarjouksia, tilauksia ja laskuja omilla välilehdillään Myynninhallinnan sovelluksessa. Uusien välilehtien toiminnallisuudet, kuten Opasta minua -toiminto, taulukon tietojen siirto tiedostoon ja rajaustyökalut, ovat pääosin samat kuin laskulistalla.

Tila:

Lähetetty

Tarjous on merkattu lähetetyksi.

Mikäli tarjouksen voimassaoloaika on ylitetty, eikä tarjousta ole merkitty hylätyksi tai hyväksytyksi, näkyy lähetetty-tila punaisella merkittynä.

ID:

Asiakas:

Asiakkaan nimi1

Valmis tarjous voidaan lähettää suoraan Myynninhallinnasta sähköpostilla tai tulostaa itse PDF-versiona. Tarjoukselle tallennetut PDF-liitteet yhdistellään tarjoukselle.

Huom! Suosittelemme että käytät Lähetä-toimintoa vaikka tulostaisit tarjouksen itse, sillä tilauksen luominen suoraan tarjouksesta vaatii että tarjous on asetettu ensin Lähetetty-tilaan ja sitten hyväksytty.

Tarjouksen eri vaiheet -näkymä

Tarjous

Lähetetty = tarjouksen päivämäärä joka annettu lähetetyksi merkkaamisen yhteydessä.

Hyväksytty = päivämäärä jolloin tarjouksesta on luotu tilaus.