Tapahtumat-välilehdellä voidaan tarkastella ja muuttaa yhden maksuerän maksuja. Välilehden saa näkyviin joko kaksoisnapsauttamalla jotain eristä Erät-välilehdellä, tai valitsemalla suoraan Tapahtumat-välilehden, jolloin valitun erän tiedot tulevat näkyviin.

PankkitiliErän maksujen pankkitili. Jos pankkitiliä muutetaan, muuttuvat myös maksuaineiston maksuille uudet saman pankkiryhmän mukaiset pankkitilit, mikäli sellaiset on tallennettu kyseisten toimittajien taakse yritysrekisteriin. Jos toimittajan pankkitili on tallennettu suoraan joko maksutapahtumalle tai laskulle, se ei muutu vaikka maksajan pankkitili vaihdettaisiin.
MaksupäiväErän maksupäivä.
Saajan pankkitiliYritysrekisteriin tallennettava toimittajan pankkitili. Saajan pankkitilin voi muuttaa suoraan maksatustapahtumaan. Jos joltain erän tapahtumista puuttuu pankkitili, lukee kyseisen tapahtuman kohdalla ”pankkitili puuttuu” -ilmoitus. Samalla koko aineisto on tilassa ”V”( = virheellinen ), eikä maksuaineistoa muodosteta, ennen kuin pankkitili on lisätty tai kyseinen tapahtuma poistettu erästä.
Kassa-alennusLaskun kassa-alennuksen määrä.
MaksetaanLaskun maksettava määrä, voidaan tarvittaessa muuttaa, mikäli maksetaan vain osa.
Lisää laskuYksittäisen laskun lisääminen aineistoon, avaa Ostolaskuhaku-ikkunan.

Yrityksellä eri tili Yritysrekisterissä

Jos jollakin laskuerän laskulla on maksutili, joka eroaa asiakkaalle Yritysrekisterissä tallennettuun tiliin, Fivaldi näyttää sinulle siitä huomautuksen kyseisen laskun kohdalla. Voit näin käydä tarkistamassa ja päivittämässä asiakkaan tilitiedot Yritysrekisteriin.

Eri tili Yritysrekisterissä ei estä laskun maksamista, vaan Fivaldin antama huomautus on vain informatiivinen.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.