Viestit-välilehdellä näytetään rekisteröinnin ja palveluiden käyttöönoton tapahtuman tiedot. Sivulla näytetään vain niiden yritysten tapahtumat, joihin käyttäjällä on oikeudet.

Taulukon alaosan toiminnoilla voit valita sivulla näkyvien tapahtumien määrän sekä liikkua useampien sivujen välillä.

Hae-kenttä

Etsii annettua arvoa kaikista listan kentistä ja tuo esille tapahtumat joissa kyseinen hakuosuma.

Tapahtumien lajittelu

Tapahtumien lajittelu tiettyyn järjestykseen tapahtuu klikkaamalla haluttua listan otsikkoa: Yritysnro, Nimi, Käyttäjätunnus, Aika, Viesti.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Näytä: Virheet

Näyttää tapahtumat joissa viestikentässä virheilmoitus.

Esimerkki viestistä, kun samalla y-tunnuksella on jo rekisteröity yritys Visma Maventa-tilille. Katso tästä toimintaohjeet.

Yritysnro

Nimi

Käyttäjätunnus

Aika

Viesti

400047Yritys 1 Oy yritys1-sanna 01.07.2019 15:07:13 Samalla y-tunnuksella on jo rekisteröity yritys verkkolaskutukseen Maventassa. Kytke yrityksen verkkolaskutuksen tili Fivaldiin täältä. Virheilmoitus: ERROR: REGISTRATION FAILED, BID ALREADY TAKEN

Esimerkki viestistä, kun operaattorin vaihtotoiminto epäonnistuu. Syy: Operaattorin vaihtotoiminto tehdään vain aktiivisessa käytössä oleville e-lasku-välitystavoille.

Yritysnro

Nimi

Käyttäjätunnus

Aika

Viesti

400043Demo 3 Oy demo-santeri19.07.2019 11:50:30E-lasku-välitystapa E-lasku Nordea (laskutusaihe: Lasku) ei tehty e-lasku operaattorin vaihtoa sillä sitä ei ole käytetty 90 päivään.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Näytä: Onnistuneet

Näyttää tapahtumat joissa viestikentässä onnistuneen tapahtuman ilmoitus.

Esimerkki onnistuneesta rekisteröinnistä. Arkiston myyntilaskuaineisto otetaan käyttöön automaattisesti historian alusta, ellei arkiston pääkäyttäjä ole jo tehnyt toimenpidettä. Transaktiokululaskujen laskutusyritys asetetaan rekisteröinnin yhteydessä, mikäli sellainen oli erikseen valittu.

Yritysnro

Nimi

Käyttäjätunnus

Aika

Viesti

400029

Yritys 123 Oy

yritys-matti

06.06.2019 12:51:33

Laskutusyritys asetettu onnistuneesti. Yrityksen laskutusyritys on: 400001 - Tilitoimisto Oy

400029

Yritys 123 Oy

yritys-matti

06.06.2019 12:51:33

Fivaldin verkkolaskutuksen välitystapa otettu käyttöön onnistuneesti

400029

Yritys 123 Oy

yritys-matti

06.06.2019 12:51:33

Arkistossa otettu käyttöön myyntilaskuaineisto, jotta laskun kuva voidaan välittää laskun mukana.

400029

Yritys 123 Oy

yritys-matti

06.06.2019 12:51:33

Rekisteröityminen onnistui!

Esimerkki onnistuneesta laskujen vastaanotto - palvelun sekä skannauspalvelun käyttöönotosta.

Yritysnro

Nimi

Käyttäjätunnus

Aika

Viesti

400029

Yritys 123 Oy

yritys-matti

06.06.2019 12:51:34

Skannauspalvelu tilattu onnistuneesti. Skanniosoitteenne on: invoice-12345679@kollektor.fi tai Yritys 123 Oy, PL 100, 12345679, 80020 Kollektor Scan

400029

Yritys 123 Oy

yritys-matti

06.06.2019 12:51:34

Laskujen vastaanotto otettu käyttöön onnistuneesti.

Esimerkki onnistuneesta Massatulostuspalvelun käyttöönotosta.

Yritysnro

Nimi

Käyttäjätunnus

Aika

Viesti

400029

Yritys 123 Oy

yritys-matti

06.06.2019 12:51:34

Tulostuspalvelu otettu käyttöön onnistuneesti.

Esimerkki onnistuneesta E-lasku/Suoramaksu palvelun käyttöönotosta.

Yritysnro

Nimi

Käyttäjätunnus

Aika

Viesti

400029

Yritys 123 Oy

yritys-matti

06.06.2019 13:16:20

Fivaldin verkkolaskutuksen e-lasku välitystapa asetettu maksulajeille onnistuneesti.

400029

Yritys 123 Oy

yritys-matti

06.06.2019 13:16:20

Fivaldin verkkolaskutuksen välitystapa e-lasku-tiedoilla otettu käyttöön onnistuneesti

Esimerkki onnistuneesta E-lasku operaattorin vaihtotoimenpiteestä.

Yritysnro

Nimi

Käyttäjätunnus

Aika

Viesti

400030

Yritys 4 Oy

yritys4-maija

05.03.2019 13:30:27

E-lasku-operaattori vaihdettu onnistuneesti! (vanha välitystapa: E-lasku OP -> uusi välitystapa Fivaldin e-lasku)

400030

Yritys 4 Oy

yritys4-maija

05.03.2019 13:30:27

Fivaldin e-lasku-välitystapa otettu käyttöön onnistuneesti. E-laskun tiedot on kopioitu e-lasku-välitystavalta: E-lasku OP (laskutusaihe: Lasku).