Poikkeus: XML-rajapintakäyttäjän luonti Fivaldiin

Pääkäyttäjä voi luoda Fivaldiin uuden XML-rajapintakäyttäjän seuraavasti:

1. Luo uusi käyttäjä normaalisti Fivaldin Palvelunhallinnassa.
    • Uusi käyttäjä migroituu aluksi Connectiin, mutta Connectin sähköpostitse lähettämiin vahvistusviesteihin ei käyttäjän tule reagoida.
  2. Peru luomasi käyttäjän Connect-migraatio migraatiotyökalussa (Fivaldi web > ylävalikosta Muut > Visma Connect migraatiotyökalu): siirry Käyttäjät-välilehdelle, etsi luomasi käyttäjä ja napsauta tämän kohdalla Peru migraatio -painiketta.

3. Kun migraatio on peruttu, syötä Fivaldin Palvelunhallinnassa käyttäjälle salasana.
    • Kun salasana on annettu, on käyttäjätunnus sen jälkeen ns. vanhan mallinen Fivaldi-käyttäjätunnus. Kirjautuminen vanhalla tunnuksella tapahtuu osoitteesta: https://asp.fivaldi.net/fvlogin/login-old.