Muunnettavan aineiston valitseminen

Konversion aloittaminen tapahtuu sovelluksen aloitussivulla valitsemalla ensin aineistotyyppi, joka vastaa konvertoitavan tiedoston sisältöä. Tiedostoja voi muuntaa vain yksi kerrallaan, joten valitse tyypiksi se, jonka siirtotiedostoa olet käsittelemässä.

Valintalaatikon oikeassa reunassa näkyy “Ei valittua tiedostoa” teksti, kun aineistoa ei vielä ole ladattu sovellukseen. Siirtotiedoston valitseminen konvertoitavaksi onnistuu raahamalla tiedosto paikalliselta levyltä suoraan sovelluksen tiedoston lisäys -laatikkoon tai valitsemalla tiedosto suoraan paikalliselta levyltä Valitse tiedosto -painikkeella. Aineiston lataamisen jälkeen tekstin tilalla näkyy ladatun tiedoston nimi sekä tiedosto ikoni.