Vastaavasti kuin autoedun kohdalla (katso ohje Autoetu), puhelinedun ilmoittaminen onnistuu nykyisin asetuksin. Tieto ilmoitetaan tulolajilla Puhelinetu

Matkapuhelinetu on määriteltävä Palkanlaskennan perustietojen Luontoisedut –välilehdellä (sovellusikkuna > Palkat > Palkanlaskenta > ylävalikon Palkanlaskenta > Perustiedot > Luontoisedut-välilehti).

Määritä matkapuhelinetu Palkansaajan Luotoisedut ja ulosottotiedot sekä Henkilön palkkalajit –välilehdille (sovellusikkuna > Palkat > Palkansaajat).