Maventan verkkolaskupalvelun lopettaminen tapahtuu irtisanomalla kyseinen Maventa-tili. Maventa-tilin pääkäyttäjän, joka hallinnoi myös Fivaldin yrityspaikkaa johon tili on linkitetty, tulee lähettää Fivaldin sovellustukeen (tuki.fivaldi(at)visma.com) kirjallinen irtisanomisilmoitus sähköpostitse. Sähköposti tulee saapua samasta sähköpostiosoitteesta, kuin mikä pääkäyttäjälle on määritelty tilin asetuksissa.

Lue myös Community-viesti aiheesta.