Ilmoitushistoria

Pääset Ilmoitushistoria-sivulle napsauttamalla kellokuvaketta Fivaldin yläpalkissa ja napsauttamalla Kuittaamattomat ilmoitukset -sivupaneelin alareunassa painiketta Näytä ilmoitushistoria.

Ilmoitushistoria-sivulla näet kaikki ilmoitukset, joihin sinulla on käyttöoikeus.

Voit rajata taulukossa näkyviä ilmoituksia ilmoituksen luontipäivän tai tilan mukaan. Voit järjestää ilmoituksia napsauttamalla sarakkeen otsikkoa. Voit hakea ilmoitusta esimerkiksi sen lähettäneen sovelluksen tai otsikon tekstin mukaan kirjoittamalla hakusanan Etsi-kenttään.

Ilmoitustoiminto uudistettiin joulukuussa 2023. Ilmoitushistoria-sivulta näet vain 15.12.2023 jälkeen tulleet ilmoitukset. Voit lukea sitä vanhemmat ilmoitukset napsauttamalla taulukon alla olevaa linkkiä.

Ilmoitusten lukeminen

Lue ilmoitus napsauttamalla sen riviä. Ilmoitus avautuu sivupaneeliin. Ilmoituksen lukeminen ei vielä merkitse ilmoitusta kuitatuksi, vaan sinun pitää kuitata ilmoitus erikseen halutessasi. Ilmoituksen tiedot vaihtelevat ilmoituksen tyypin mukaan.

Ilmoitusten kuittaaminen

Voit kuitata yhden tai useampia ilmoituksia kerralla. Näet kaikki kuittaamattomat ilmoitukset valitsemalla Kuittaamattomat-rajauksen taulukon yläpuolelta.

1. Valitse valintaruutu kaikkien niiden ilmoitusten kohdalla, jotka haluat kuitata. Jos haluat kuitata kaikki ruudulla näkyvät ilmoitukset, valitse otsikkorivillä oleva valintaruutu.

Huom! Voit valita ja kuitata vain kaikki ruudulla näkyvät ilmoitukset (enintään 100 kpl). Jos sinulla on yli 100 kuittaamatonta ilmoitusta, sinun täytyy kuitata ne yksi ruudullinen kerrallaan.
  2. Kirjoita haluamasi kommentti kuittaukselle Lisää kommentti kuittaukselle -kenttään. Kommentti näkyy kaikkien kuitattujen ilmoitusten Kuittausviesti-kentässä.
  3. Napsauta Kuittaa valitut -painiketta. Fivaldi merkitsee valitsemasi ilmoitukset kuitatuiksi ja lisää syöttämäsi kuittausviestin.