Jos tilauksella on tehty jälkitoimituslähetyksiä, Lähete – painikkeesta avautuu ”Valitse tulostettava lähete” – ruutu. Tässä voidaan valitaan mikä lähete halutaan tulostaa. Valinta tehdään klikkaamalla haluttua riviä.

Alkuperäisen tilauksen lähete

Tulostaa lähetteen tilanteesta ennen jälkitoimitusten tekoa (=alkuperäinen tilaus).

Jälkitoimituslähetteet

Alkuperäisen läheterivin jälkeen näkyy niin monta riviä kuin lähetyksiä on tehty. Klikkaamalla halutun lähetyksen riviä saadaan kyseisen lähetysrivin tuloste.

Lähetteellä näkyvät toimitettu määrät

Myynnin perustiedoissa voidaan määrätä tulostetaanko lähetteen toimitettu määrät heti lähetystoimenpiteen perusteella vai vasta kun rivi on laskutettu.