Tallenna mahdollisimman kattavat perustiedot, mutta vähintään kaikki tähdellä * merkityt. Fivaldi-asiakirjat ja raportointi hakevat yrityksen tietoja pääasiassa perustiedoista ja osa tiedoista vaikuttaa myös ohjelman käyttäytymiseen oleellisesti (mm. yrityksen maa, kieli, valuutta).

Nimi*

• Yrityksen nimi täytetään aina ensimmäisestä kentästä aloittaen ja tarvittaessa jatketaan toiseen kenttään
  • Nimi näkyy myös Fivaldi yritysvalinta menuissa (uusi nimi päivittyy kun kirjaudutaan uudelleen ohjelmaan)
  • Pakollinen tieto mm. laskulla

Lähiosoite*

• Yrityksen osoite
  • Pakollinen tieto mm. laskulla
  • AutoInvoice-palvelun rekisteröinnissä pakollinen tieto

Postiosoite*

• Postinumero ja postitoimipaikka annetaan muodossa 00000 POSTITOIMIPAIKKA
  • Pakollinen tieto mm. laskulla
  • AutoInvoice-palvelun rekisteröinnissä pakollinen tieto

Maa*

• Yrityksen maa valitaan valintalistalta. Tämä kohta on aina pakollinen.
  • AutoInvoice-palvelun rekisteröinnissä pakollinen tieto

Puhelin

• Yrityksen puhelinnumero

Telefax

• Yrityksen telefax numero

Kotipaikka

• Yrityksen kotipaikka
  • AutoInvoice-palvelun rekisteröinnissä pakollinen tieto

Y-tunnus*

• Yrityksen Y-tunnus tallennetaan kotimaisessa muodossa 1234567-9

• Y-tunnuksen tallennuksessa on oikeellisuustarkistus, mikäli tieto on virheellinen tallennus on estetty

• Pakollinen tieto mm. laskulla, kuluttajalaskutuksessa jne.

• AutoInvoice-palvelun rekisteröinnissä ja lähetyksissä pakollinen tieto (muussa tapauksessa lähetykset epäonnistuvat jo Viestijonossa)

Henkilötunnus

• Jos Y-tunnusta ei ole annettu, on mahdollista määritellä henkilötunnus

OVT-tunnus

• Yrityksen OVT-tunnus (esimerkiksi 003712345678)
  • Käytetään saapuvien/lähtevien sähköisten laskujen verkkolaskuosoitteena

• OVT-tunnuksen tallennuksessa on oikeellisuustarkistus, mikäli tieto on virheellinen tallennus on estetty

Sähköposti

• Yrityksen sähköposti
  • AutoInvoice-palvelun rekisteröinnissä pakollinen tieto

Kotisivut

• Yrityksen kotisivujen osoite
  • Kotisivujen osoite siirtyy myös kuluttajalaskutuksen laskuttajailmoitukseen

Valuutta*

• Yrityksen kotivaluutta valitaan valintalistalta
  • Kun asiakkaiden/toimittajien taakse ei ole valittu erikseen Yritysrekisterissä valuuttaa, käytetään tässä annettua valuuttaa aina oletuksena

Kieli*

• Yrityksen kieli valitaan valintalistalta
  • Kun asiakkaiden/toimittajien taakse ei ole valittu erikseen Yritysrekisterissä kielikoodia, käytetään tässä annettua kieltä aina oletuksena
  • Kuluttajalaskutuksessa esim. Nordea vaatii, että laskuttajan nimi on annettava laskuttajailmoituksella vähintään suomenkielisenä. Jos yrityksen kieli ei ole suomi, tähän on muutettava suomi siksi aikaa kun tehdään kuluttajalaskutuksen laskuttajailmoitukset.

Voimassa alkaen - Voimassa päättyen

• "Yritysten välinen raportointi" – sovellus hakee tietoja näiden päivämäärien perusteella

Lisää kuva

• Tällä toimintopainikkeella voit lisätä yrityksen logon
  • Etsi logo-tiedosto Selaa (Browse) - painikkeella
  • Kun oikea tiedosto on valittu paina ”Lähetä”
  • Poistu ruudulta kerran ja avaa näkymä uudelleen niin logo on päivittynyt perustietoihin
  • Mikäli kuva ei tule näkyviin, logon määritysvaatimukset eivät ole täyttyneet. Poista kuva!

Logon määritykset

• Kuvatiedosto GIF, JPEG tai JPG
  • Maksimileveys = 300 px ja maksimikorkeus = 200px
    Huom! Liian suuri tai virheellinen logotiedosto voi hidastaa sovellusten käyttöä ja tulostuksia tai estää sen kokonaan.

Esimerkki 1: Logon lisäyksen jälkeen, laskun tulostuksessa virheilmoitus: REP-1818: Sisäinen virhe/REP-62202: Kuvan muotoa ei tueta/REP-1818: Tiedon luku kuvamuodossa ei onnistu.

• Poista viallinen logotiedosto.
  • Tiedoston tallennuksessa/lähetyksessä jne. on voinut tapahtunut virhe, jonka vuoksi tiedosto on viallinen. Muokkaa kuvatiedosto uudelleen ja tallenna uusi logotiedosto.

Esimerkki 2: Logon tallennus antaa virheilmoituksen eikä tallennus onnistu: 409 OK. HTTP Status: 409

• Tiedoston tallennuksessa/lähetyksessä jne. on voinut tapahtunut virhe, jonka vuoksi tiedosto on viallinen. Muokkaa kuvatiedosto uudelleen ja tallenna uusi logotiedosto.

Tyhjennä kuva

• Tyhjennä kuva (roskakori) painike poistaa logon
  • HUOM! jos olet lisäämässä uutta logoa toisen tilalle, poista ensin vanha logo tällä painikkeella

Voidaan käyttää alustusyrityksenä

• Jos tässä on ruksi, tämä yritys tulee näkyviin yrityksen alustuksessa malliyritysten listalle

Tilikaudet

• Klikkaamalla otsakkeesta, avautuu tilikausien käsittelymahdollisuus
  • Sama näkymä avautuu myös kirjanpidon kautta