Myynnin laskutuksen asetukset

Myynnin laskutuksen asetuksilla voit määrittää, näytetäänkö jotain tietoa Myynninhallinnan asiakirjoilla.

Nollasummalaskut sallittu

Valitse valintaruutu, jos yrityksessä tehdään myös nollasummaisia laskuja (esim. varaston korjaukset tai ilmaiset näytekappaleet).  Jos valintaruutua ei ole valittu, Fivaldi ei anna laskuttaa tilausta, jolla ei ole rivejä, tai rivien summa on nolla.

Näytetään yrityksen nimi myyntiasiakirjoilla

Valitse valintaruutu, jos haluat näyttää yrityksen nimen Myynninhallinnan PDF-tulosteiden (tarjous, lähete, tilausvahvistus, lasku) vasemmassa yläkulmassa. Jokaisessa tulosteessa käytetään tulostushetken asetuksia.

Esimerkki tarjouksesta, jossa ei näytetä yrityksen nimeä tai osoitetta, vaan pelkästään logo:

Näytetään yrityksen osoite myyntiasiakirjoilla

Valitse valintaruutu, jos haluat näyttää yrityksen osoitteen Myynninhallinnan PDF-tulosteiden (tarjous, lähete, tilausvahvistus, lasku) vasemmassa yläkulmassa. Jokaisessa tulosteessa käytetään tulostushetken asetuksia.

Esimerkki lähetteestä, jossa näytetään logon lisäksi yrityksen nimi ja osoite:

Näytetään toimituspäivä laskulla

Valitse valintaruutu, jos haluat näyttää laskukohtaisen toimituspäivän laskulla. Voit käyttää laskukohtaista toimituspäivää esimerkiksi tilanteessa, jossa laskun tuoteriveillä on useita eri toimituspäiviä. Tuoterivien toimitupäivät on mainittu erikseen tuoterivien yhteydessä.

Näytetään toimitustapa laskulla

Valitse valintaruutu, jos haluat näyttää laskukohtaisen toimitustavan laskulla.

Näytetään toimitusehto laskulla

Valitse valintaruutu, jos haluat näyttää laskukohtaisen toimitusehdon laskulla.

Näytetään toimitusosoite laskulla

Valitse valintaruutu, jos haluat näyttää laskukohtaisen toimitusosoitteen laskulla.