Voit määrittää Fivaldin sovellusten asetuksia joko web-sovelluksen avulla tai sovellusikkunassa.

Asetusten käyttöoikeudet

Että voisit nähdä Fivaldin sovellusten asetukset, sinulle pitää määrittää käyttöoikeudet vaadittaviin asetuksiin. Asetusten käyttöoikeudet määrittää Fivaldin pääkäyttäjä. Pääkäyttäjä on käyttäjä, jonka tunnuksella on käyttöoikeudet Fivaldi Palvelunhallinta -sovellukseen.

Pääkäyttäjä määrittelee Asetukset-näkymään liittyvät käyttöoikeudet sovellusikkunan Palvelunhallinta-sovelluksessa (sovellusikkuna > Muut > Palvelunhallinta > haluttu käyttäjä) seuraavasti:

Web-sovellukset

Asetukset (web-sovellus)Vaadittu käyttöoikeus
  • Yleinen: Valuutat, Toimitustavat, Toimitusehdot, Maksuehdot, Yksiköt
  • Perustiedot: Pankkitilit, Perustiedot
Yrityksen perustiedot
  • Myynti: Laskutus, Maksukehotukset, Myynninhallinnan kaudet
Myynninhallinnan asetukset
  • Myynti: Viiteaineistot, Suoritusten tiliöinnit, Suoritusten kaudet
Saatavienhallinnan asetukset
  • Taloushallinto: Kuittienhallinta
Kuittienhallinnan asetukset
  • Kiinteistöhallinta: Taloyhtiön perustiedot, Taloyhtiön ohjaustiedot, Ympäristön ohjaustiedot
Kiinteistöhallinnan asetukset
  • Tapahtumalaskutus: Perusasetukset, Yritykset, Tapahtumatyypit
Tapahtumalaskutuksen asetukset
  • Arkisto: Perustiedot

Arkistointi

- Perustiedot (myös alakohdan käyttöoikeus tarvitaan)

• Ostot: Poissaolot, Laskulistan asetukset, Toimittajan tiliöintisäännöt
Ostolaskujen kierrätys