Pankkiyhteys-ilmoitukset

Pankkiyhteydestä lähetetään ilmoituksia seuraavista tapauksista:

Pankkiyhteydessä pankkiin lähettämättömiä aineistoja

Ilmoitus luodaan Pankkiyhteyteen lähetetyistä aineistoista, joita ei ole lähetetty pankkiin.

Kerran yössä ajettava automaattiajo luo ilmoituksen kaikille niille käyttäjille, joilla on oikeudet sen yrityksen Pankkiyhteys-sovellukseen, jolla aineistot lähetetään pankkiin. Ilmoituksen luonnissa ei huomioida sitä, onko aineistosta jo luotu ilmoitus. Ilmoitus luodaan aina kaikista Pankkiyhteydessä olevista pankkiin lähettämättömistä aineistoista vaikka niistä olisi jo aikaisemmin luotu ilmoitus.

Pankkiyhteys-sovellus kuittaa automaattisesti ilmoituksia tehdyksi.

Ilmoitus kuittaantuu automaattisesti tehdyksi seuraavissa tapauksissa:

• Kaikki ilmoituksen aineistot on lähetetty Pankkiyhteydestä pankkiin.
  • Kaikki ilmoituksen aineistot on poistettu Pankkiyhteydestä.

Ilmoitukseen kootaan tiedot kaikista Pankkiyhteys-sovellukseen kytkettyjen sopimuksien lähettämättömistä aineistoista.

Jokainen aineisto on omana ilmoituksenaan koontiviestissä.

Pankkisopimuksen varmenne vanhenemassa

Ilmoitus luodaan pankkisopimuksen varmenteesta, joka on vanhentumassa 30 päivän sisällä.

Kerran yössä ajettava automaattiajo luo ilmoituksen kaikille niille käyttäjille, joilla on oikeudet sen yrityksen Pankkiyhteys-sovelluksen perustietoihin, jolla aineistot lähetetään pankkiin.

Jokaisen pankkisopimuksen varmenteesta luodaan oma ilmoitus.

Ensimmäinen Ilmoitus luodaan, kun varmenteen vanhenemiseen on 30 päivää. Tämän jälkeen automaattiajo päivittää ilmoituksen otsikkotietoa sen mukaan kuinka monta päivää varmenteen vanhenemiseen on jäljellä.

Pankkiyhteys-sovellus kuittaa ilmoituksen automaattisesti tehdyksi, kun varmenne uudistetaan.

Ilmoituksen sisältö:

• Pankkiyhteysyritys
    • Näyttää yrityksen, jonka pankkisopimuksen varmenne on vanhenemassa.
  • Sopimus
    • Näyttää sopimuksen, jonka varmenne on vanhenemassa.
  • Voimassa
    • Näyttää päivämäärän ja kellonajan, jolloin pankkisopimuksen varmenne vanhentuu.