Asiakasyrityksen lisääminen varmenteelle

Tilitoimisto voi liittää varmenteelleen kaikki ne asiakasyritykset, joiden palkkoja laskevat ja joiden tiedot ilmoittavat tulorekisteriin. Yrityksen voi lisätä varmenteelle, kun käyttäjällä on oikeus Tulorekisterin varmenne -sovellukseen lisättävässä yrityksessä. Lisääminen on mahdollista yli kantarajojen. Yritys joka on jo lisätty varmenteelle ei ole valittavissa. Lisääminen tapahtuu Lisää yritys -painikkeella.

Painike avaa uuden ikkunan, jossa voi valita lisättävät yritykset.

Kun valinnat on tehty, napsautetaan Lisää yritys -painiketta, jolloin valitut yritykset lisätään varmenteelle. Tulorekisterin varmenne näkymän vasemmassa reunassa näytetään varmenteen noutaneen yrityksen tiedot sekä varmenteet. Oikeassa reunassa näytetään varmenteeseen liitetyt yritykset numerojärjestyksessä.

Yritykselle, joka käyttää toisen yrityksen varmennetta ei voi lisätä omaa varmennetta. Yritys on ensin poistettava nykyiseltä varmenteelta. Mentäessä Tulorekisterin varmenne -sovellukseen yrityksessä joka jo käyttää toisen yrityksen varmennetta näytetään opastava virheilmoitus.