Ylläpitäjä peruu käyttäjän Visma Connect migraation (unlink)

Ylläpitäjä voi perua Fivaldi-käyttäjälle tehdyn Visma Connectin migraation.

Tämä tehdään migraatiotyökalun Käyttäjät-välilehdellä painamalla palautettavan käyttäjän kohdalla Peru migraatio -painiketta. Tällöin käyttäjän Visma Connect -linkitys Fivaldiin poistetaan ja käyttäjän Fivaldi-käyttäjätunnus palautuu ennalleen tilaan, jossa se oli ennen migraatiota.

HUOMIOI: Jos Connectista palautetulla Visma Connect -tunnuksella oli ehditty kirjautua Fivaldiin, on Fivaldi-käyttäjätunnuksen salasana nollautunut, joten tilille on annettava uusi salasana. Vahingossa migroitujen XML-rajapintasiirtotunnusten kohdalla salasanan on oltava tarkalleen sama kuin ennen migraatiota, jotta siirto toimii.