Asukastiedotus kirjeiden tulostuksessa

Kirjeiden tulostuksen yhteydessä on mahdollisuus suorittaa asukastiedotus. Kirjeiden luominen ja vastaanottajaryhmien rajaus toimii normaalisti. Tulostusvalinnan yhteydessä kirjeiden tulostukseen on liitetty mahdollisuus vaihtaa asukastiedotukseen liittyvää lähetystapaa kirjekohtaisesti. Oletuksena käytetään lähetysryhmän tai vastaanottajalle valittua parametria, mutta käyttäjä voi vaihtaa kirjekohtaisesti valintaa. Tämä tehdään valitsemalla ensin halutun kirjeen rivi Tulostus-ikkunassa ja valitsemalla sitten näkymän vasemman alareunan Lähetystapa-valintakenttään riviä koskeva kirjekohtainen lähetystapa.

Tulostusvaiheessa kirjeiden tulostuksen tulostusruudussa on mahdollisuus ruksata Jakelu-valintaruutu, joka suorittaa asukastiedotuksen sille annetuilla lähetysryhmä- ja vastaanottajille määritetyillä parametreilla. Käyttäjän on myös tehtävä tulostuspalveluun liittyvä Kirjeluokka-lisävalinta, joka määrittää missä kirjeluokassa tulostuspalveluun lähetetyt kirjeet lähetetään.