Kiitos, että olet valinnut Fivaldin. Olet nyt aivan matkasi alussa ja tuemme sinua heti ensiaskelistasi kohti ohjelmiston pro-tason käyttöä. Matkasi alkaa uuden oppimisella ja uuteen järjestelmään tutustumisella.

1. Käyttöönoton suunnittelu

• Sopimus Fivaldin käyttöönotosta on nyt tehty, kiitos vielä siitä! Olet jo ilmoittanut meille järjestelmän pääkäyttäjän tiedot sekä yrityksenne laskutustiedot. Muistathan välittää meille tiedon, jos niihin tulee muutoksia!
  • Saat käyttäjätunnukset Visma Fivaldiin sähköpostiisi noin viikon kuluessa sopimuksesta.
  • Olet myös tässä vaiheessa valinnut, haluatko perehdyttää henkilöstön räätälöidyllä käyttöönottokoulutuksella (Premium) vai hyödyntää kurssimuotoista koulutusta (Flex). Koulutus alkaa molemmissa tapauksissa aloituspalaverilla. Lisää tietoa käyttöönottovaihtoehdoista löydät nettisivuiltamme.

2. Aloituspalaveri

• Käymme yrityksesi tarkat tarpeet läpi ja varmistamme, että otat käyttöösi Fivaldin oikeat ominaisuudet ja moduulit.
  • Suunnittelemme käyttöönoton aikataulun ja mm. tietojen tuonnin Fivaldiin niin, että projekti etenee aikataulussa, yrityksesi tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

3. Tietojen tuominen Fivaldiin ja ohjelmiston käyttöönotto

Tietojen tuonti on yksi tärkeistä vaiheista uuden järjestelmän käyttöönotossa. Ennen tietojen tuontia kannattaa käydä läpi, mitä tietoja uuteen järjestelmään on järkevää siirtää. Fivaldissa on erilaisia rajapintoja, joiden avulla tiedot voidaan tuoda järjestelmään. Kunkin rajapinnan kuvauksessa on kerrottu, missä muodossa tuotavien tietojen tulee olla. Vanhojen tietojen siivouksen jälkeen ensimmäinen tehtävä onkin muokata tuotavat tiedot Fivaldin ymmärtämään muotoon. Tämän jälkeen asiantuntijamme pystyvät auttamaan varsinaisessa tietojen tuonnissa.

4. Käyttöönottokoulutus valitsemallasi tavalla

Tilitoimistot ja suorat asiakkaat

1. Kurssimuotoinen käyttöönotto (Flex)

• Käyttöönottokoulutus koostuu Visma Fivaldin koulutusvideoista, joista voit valita yrityksellesi sopivimmat.
  • Koulutusvideoiden avulla Fivaldin oppiminen on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta.
  • Koulutukseen sisältyy kahden tunnin aloituspalveri ja kahden tunnin päätöspalaveri sekä kaksi puolen päivän koulutuspäivää konsultin kanssa.

2. Asiakaskohtainen käyttöönotto (Premium)

• Tarpeisiisi räätälöity käyttöönottokoulutus, jossa sovit asiantuntijamme kanssa käyttöönotettavat sovellukset, laajuuden, koulutettavan henkilöstön määrän sekä koulutuksen toteutustavan ja aikataulun.
  • Koulutusten ajankohdat ovat joustavasti sovittavissa.
  • Koulutukseen sisältyy kahden tunnin aloituspalaveri ja kahden tunnin päätöspalaveri sekä neljä koulutuspäivää konsultin kanssa.

Isännöintiyritykset

Kiinteistöhallinnan käyttöönotto isännöintiyrityksille tapahtuu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Täysi hoitopaketti sisältää yhteensä viisi konsultointipäivää (35 h). Käyttöönoton alussa suunnitellaan ja aikataulutetaan koulutukset ja käyttöönoton vaiheet.

5. Jatkuva tuki

• Fivaldiin tutustuessa sinulle voi herätä erilaisia kysymyksiä järjestelmän käytöstä. Tukikanavamme ja mm. sovellustuen yhteystiedot löydät Sovellustuen kanavat-ohjeesta. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa! Jos olet hankkinut ohjelmiston jälleenmyyjän, tilitoimiston tai isännöintiyrityksen kautta, olethan mahdollisissa ongelmatilanteissa  yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa.
    • Kuvaukset erilaisista Fivaldin tukikanavista löydät täältä »
    • Tarkempaa tietoa tukipyyntöjen tekemisestä löydät täältä »
    • Ohjeet mahdollisten ongelmatilanteiden ratkomisessa tarvittavan etähallintatyökalun käyttöön löydät täältä »
  • Käyttöönoton jälkeen sinua palvelee asiakkuutesi hoitoon nimetty henkilö. Voit esimerkiksi käyttäjätunnusten tarvetta koskevalla asialla ottaa yhteyttä myynti.fivaldi@visma.com.