Tämän ohjeen sisältö on päivitetty elokuussa 2017. Huomioithan, että Fivaldi on saattanut päivittyä toiminnallisuuden osalta ohjeen päivityksen jälkeen. Mikäli sinulla herää kysyttävää, olethan meihin yhteydessä.

Valmiin tilikarttapohjan vieminen Fivaldiin

Avaa uuden yrityksen tai yhteistilikarttayrityksen Fivaldi päävalikko | Taloushallinto | Tilikartta.

Tilipuite-välilehdellä on painike ”Lähetä tilipuite”, jolla ko. tiedosto (esim. ptl.csv) lähetetään Fivaldi sovelluksen palvelimelle. Sulje lähetysruutu.

Tilikartan lähetyksen jälkeen Tilipuite-välilehdellä:

Laita ruksi kohtaan: ”Lue myös tilit” paitsi jos luet pelkän tilipuitteen ja klikkaa Lue tilipuite painiketta.

Kuittaa ohjelman ilmoitukset. Tämän jälkeen voit muokata tilikarttaa.