Ennen muita toimenpiteitä yrityksen pääkäyttäjä antaa palkanlaskennan käyttäjille oikeudet palkanlaskennan sovellukseen ja tarvittaviin rekistereihin.

Palvelunhallinnassa (sovellusikkuna > Muut > Palvelunhallinta) määritellään joko käyttäjäkohtaiset tai ryhmäkohtaiset käyttäjäoikeudet sovellukseen, sovelluskohtaisiin raportteihin ja rekistereihin.

Sovellukset

Valitse valintaruudut kuvan mukaan seuraavista Sovelluksista:

• Palkanlaskenta
    • Palkanlaskenta - Ilmoitukset
    • Palkanlaskenta - Tietojen tuonti
  • Kaikki tarvittavat palkanlaskennan Raportit.

Rekisterit

Valitse valintaruudut kuvan mukaan seuraavista Rekistereistä:

• Palkanlaskennan perustiedot
  • Palkansaajat
    • Palkansaajat - Perustiedot
  • Palkkalajit
  • Yrityksen perustiedot

Apuohjelmat

Valitse valintaruudut kuvan mukaan seuraavista Apuohjelmista:

• Kausiveroilmoitus, jos haluat tulostaa Kausiveroilmoitus-sovelluksesta raportteja ja luoda Ostolaskujen kierrätykseen ostolaskun oma-alotteisten verojen ilmoitusten tekemisen yhteydessä.
    • Kausiveroilmoitus - Tas-laskelma
  • TYVI-yhteys, jos haluat muodostaa ja lähettää ay-jäsentiedot, ek-tilastoja tai ennakonpidätysten suorasiirto-aineistoja. TYVI-yhteys-sovellus on tilattava erikseen. Tyvi-yhteys-sovellukseen ei tarvitse tehdä mitään asetuksia tai muutoksia.

Web-sovellukset

Valitse valintaruudut kuvan mukaan seuraavista Web-sovelluksista: