Asiakasympäristön käyttäjätietojen tarkistus ja muokkaus

Visma Connect Migraatiotyökalu on ylläpitäjän aputyökalu oman asiakasympäristön käyttäjätietojen muokkaamiseksi ja käyttäjien Visma Connect –migraation tekemiseksi.

Sovelluksella varmistetaan, että Visma Connectiin siirrettävällä Fivaldi-käyttäjällä on syötettynä

  • etu- ja sukunimi
  • toimiva oma sähköpostiosoite.

Ilman näitä ei Visma Connect –käyttäjätunnuksen luominen käyttäjälle onnistu.

Migraatiotyökalulla voidaan syöttää puuttuvat tiedot, mikäli niitä ei ole syötetty Fivaldin palvelunhallinnassa. Korjatut tiedot tallentuvat myös Fivaldiin käyttäjän tietoihin Connect-migraation yhteydessä.

Käyttäjälle syötetty sähköpostiosoite ei kelpaa, jos se on jo käytössä saman ympäristön toisella käyttäjällä. Tämä sen vuoksi, että osoitteesta muodostettavan Visma Connect –käyttäjätunnuksen on oltava yksilöllinen.

Migraatiotyökalun avulla ylläpitäjä pääsee helposti tarkistamaan ja korjaamaan oman ympäristön käyttäjätiedot ajan tasalle ja lähettämään valitut käyttäjät Visma Connectiin uuden käyttäjätunnuksen luomista varten. Vaihtoehtoisesti ympäristön ylläpitäjä antaa valitsemilleen käyttäjille oikeuden tehdä Visma Connect -migraatio omatoimisesti ”itsepalveluna”, ruksaamalla migraatiotyökalussa käyttäjälle kyseisen valinnan.

HYVÄ TIETÄÄ: Fivaldi-käyttäjiä voidaan nyt migroida Visma Connectiin kahdella tavalla:

  1. joko ylläpitäjä tekee migraation ympäristönsä käyttäjälle migraatiotyökalulla
  2. tai käyttäjä tekee migraation itse Fivaldiin kirjautumisen yhteydessä, jos ylläpitäjä on antanut hänelle oikeuden tähän migraatiotyökalussa.

Jälkimmäinen tapa toteutettiin, jotta ylläpitäjän työkuorma tietojen tarkistamisen kanssa helpottuisi. Omatoimisessa migraatiossa käyttäjä tarkistaa itse omat tietonsa ja hyväksyy sen jälkeen Fivaldi-tilinsä linkittämisen Visma Connect -käyttäjätunnukseen.

HYVÄ TIETÄÄ: Migraatiojärjestys, jos käyttäjällä on jo entuudestaan Visma Connect -käyttäjätunnus ja hänellä on juuri vaihtunut sähköpostiosoite:

Fivaldi-tunnuksen migraatio tulee tehdä ensiksi siihen Visma Connect -käyttäjätunnukseen (sähköpostiosoitteeseen), jolla on otettu käyttöön aikaisempia Connectia käyttäviä palveluja (Community, Expense...) ja vasta tämän jälkeen vaihtaa Connect-käyttäjän sähköpostiosoite Connectin Omat tiedot –osiossa uuteen osoitteeseen, jos siihen on tarvetta.

 

HUOMIOI: Jos käytössä on ns. xml-rajapinnan tunnuksia (ei kumppanikäyttäjiä), näille ei tule tehdä migraatiota!


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.