Ylläpitäjä muokkaa Fivaldi-käyttäjän tietoja

Visma Connectiin migroidun käyttäjän perustietojen muuttaminen Fivaldin Palvelunhallinnassa rajoittuu nimeen ja kuvaus-kenttään. Lisäksi ylläpitäjä voi lukita tilin.

Muutetut tiedot synkronoituvat Fivaldin ja Visma Connectin välillä automaattisesti 30 sekunnin välein niiltä osin, kuin Connectissa käytetään tietoja.

Salasana vaihdettava - ja Käyttäjä ei saa vaihtaa salasanaa –toiminnot eivät toimi Visma Connect –salasanojen ohjaamisessa, koska niiden hallinta on Visma Connectin alla.

Rajoitusryhmät, Voimassaoloaika-asetukset ja Lukittu käyttäjä –toiminnot toimivat myös Visma Connect –käyttäjätunnuksella kirjautuvan käyttäjän kohdalla.

Jos käyttäjää ei ole siirretty Visma Connectiin, ylläpitäjä voi muuttaa käyttäjän salasanaa ja sähköpostiosoitetta kuten ennenkin.